FAQ

1. Voiko saarelle saapua omalla veneellä?

Saarelle ei voi saapua omalla veneellä poislukien tilauspitsan nouto saarelta.

2. Voiko koiran ottaa mukaan laivalle ja saareen?

Koirat ovat tervetulleita saareen! Huomioithan kuitenkin, että saari on pieni ja koirat on pidettävä kytkettyinä.

3. Voimmeko varata pöydä etukäteen?

Valitettavasti pöytävarauksia emme voi ottaa vastaan. Matkustajamäärä saarelle on rajallinen ja koko saari on anniskelualuetta eli ruoka- ja juomapaikkoja on kyllä hyvin löydettävissä.

4. Miten pitsojen haku omalla veneellä toimii?

Pizzat tilataan  puhelimitse Cafe Kobbenin numerosta. Jos haluat tilata pitsan ja noutaa sen saaresta, voit tässä tapauksessa pysäköidä veneesi vapaalle laituripaikalle (ei yhteysvenepaikalle!) noudon ajaksi. Huomioithan, että omalla veneellä saareen tulo muutoin kuin noutopitsan hakemiseen ei ole mahdollista. Pitsat, ja mahdolliset juomat, maksetaan Luotsitupaan,  juomat annetaan mukaan ja pitsat noudetaan Rantavajasta. Tarvittavat lisäohjeet saat henkilökunnalta tilauksen yhteydessä. Tarkemman tiedot löydät kohdasta Take Away Pitsa

5. Voiko laivalipun ostaa laivasta?

Laivalipun voi ostaa myös yhteysalukselta. Suosittelemme kuitenkin lipun ostamista etukäteen lippukaupasta. Matkustajamäärä on rajattu, joten ostamalla lipun ennakkoon varmistat pääsysi alukselle ja saareen. Ennakkoon ostettu lippu maksaa 7 € ja laivasta tai kahvilasta ostettu maksaa 8 €. Lippukauppaan pääset tästä! Laivaliput tarkistetaan sekä meno- että paluumatkalla.

6. Millä tavalla Korona-pandemia on huomioitu laivalla ja kohteessa?

Yhteysaluksella voi olla enintään 40 matkustajaa kerrallaan. Alus on kaksikerroksinen siten, että aluksen alhaalla varsinaisessa matkustamossa on kahdeksan looshipöytää joihin mahtuu 4-6 henkeä. Yläkerta on aurinkokansi jossa penkit. Asiakas voi halutessaan ostaa kirurgisen maskin kuljettajalta hintaan 2 euroa kappale.

Ravintolassa, ja koko saaressa, on yhteensä 132 asiakaspaikkaa ja saaren koko on noin 4 000 neliötä. Koko saarialue on anniskelualuetta eli saarella voi syödä ja juoda missä tahansa saaren alueella. Tilaa on hyvin ja turvavälien pitäminen onnistuu saarella helposti. Henkilökunnan ja tilojen hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

7. Voiko saarella uida?

Saaren rannoilla saa uida, mutta turvallisuudesta on pidettävä hyvää huolta ja varottava esimerkiksi kallioilla liukastumista.

8. Miksi lapsille ei ole omaa lippua ja edullisempaa lipun hintaa?

Saaren kävijämäärä on rajattu 132 henkilöön kerrallaan. Alukselle mahtuu enintään 40 asiakasta kerrallaan. Lähtöjä on rajattu ja aluksen kapasiteetti on rajallinen. Em. syistä  alukselle myydään vain yhtä lipputyyppiä ja -hintaa.